Image

For English please press HERE

Te huur: lieflijk prachtig chaletje in Zeegse, Drenthe

In 2015 kreeg ik de kolder in de kop en ben begonnen met de bouw van een chaletje op een kleine rustige camping in Zeegse, camping De Groene Valk.

Het karwei was aanzienlijk groter dan ik dacht, zo schijnt het meestal te gaan met zelfbouwers... Maar het resultaat mag er wezen, uiteindelijk stond er in het voorjaar van 2016 het chaletje dat je hierbove ziet afgebeeld.

Om de kosten wat te verminderen en omdat ik het leuk vindt om mensen op dit mooie plekje te ontvangen besloten wij het ook te gaan verhuren.

Het huisje is geschikt voor 2 personen om te overnachten. Als je overdag gasten krijgt kan dat ook, er zijn 4 eetkamerstoelen, vier buitenstoelen en ook genoeg binnen zitruimte voor 4 personen. De keuken is volledig ingericht om te koken en bakken voor iedereen.

Het huisje ligt wat achterop de camping en kijkt over de camping richting Zeegserloopje, een van de prachtige zijbeekjes van de Drentsche Aa! Direct vanaf de camping is het al prachtig wandelen fietsen. In de buurt kun je kano's huren om over de Aa te peddelen. Paardrijden is in de buurt ook heel aantrekkelijk.

Het Nationaal Park Drentsche Aa is het kerngebied van het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap. De natuur is er prachtig, kleine beekjes, weilanden vol met kruiden, overal wandel- en fietspaden, kleine bruggetjes. Lieflijke dorpjes met leuke cafeetjes. Alles bij elkaar ideaal voor de rustzoeker en natuurliefhebber!

Wij verhuren het huisje tussen 1 april en 1 november, je kan op elke dag van de week starten maar we boeken allen voor periodes van minimaal 3 nachten. Heb je belangstelling neem dan even contact op via 06-53981123 of fritsviss@gmail.com, dan hoor je of het in de gewenste periode nog vrij is en de voorwaarden enzovoorts.

Desgewenst kan ik je gidsen door de omgeving. Ik weet in elk seizoen de allermooiste plekjes en routes, te voet op per fiets. Ook hier geldt: heb je belangstelling neem dan even contact op via 06-53981123 of fritsviss@gmail.com, mijn prijs is 15 euro per uur, met een starttarief van 15 euro (omdat ik van Groningen moet komen). De tocht gaat geheel in onderling overleg!

Huurprijzen 2019 per nacht (Bij huur voor minimaal 7 nachten 10% korting): chaletje

Periode – prijs per nacht

21 december 2018 t/m 6 januari 2019: 54 euro

7 januari t/m 26 april: 36 euro

27 april t/m 4 juli: 54 euro

5 juli t/m 1 september 72 euro

2 september t/m 27 oktober 54 euro

28 oktober t/m 20 december: 36 euro

21 december t/m 6 januari 2020: 72 euro

LET OP:

Extra kosten (gastentarief camping plus toeristenbelastingbelasting) 4,20 p.p.p.n.


*********************************************************************

Hieronder wat foto's van huisje en omgeving:

chaletjeChalet en terras

 

woonkamerDe keuken

 

zithoekDe zithoek

 

badkamerDe badkamer  

 

slaapkamerDe slaapkamer 

 

Aade Aa

 

rhodoVen met rhododendrons bij Schipborg

 

orchideeBij het Anloƫrdiepje

 

molenBij Oudemolen

 

ZloopjeBij het Zeegser Loopje

 

BalloerveldOp het Balloerveld

 

paardenTussen Schipborg en Gasteren

 

OrvelteBij Orvelte

 

Hartelijke groet, Frits Visser

Zie ook: huisjetehuur.nl


Site-Design by Free resources - Booking

Design downloaded from free website templates.